به گزارش خبرنگار مهر، عباس رهی شامگاه دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات مسکن مهر شهرستان شاهرود در سالن غدیر استاندار سمنان بر ساخت و تکمیل مسجد، مدرسه و پاسگاه در مسکن مهر شاهرود تاکید کرد و افزود: 11 مسجد، 11 مدرسه و 5 پاسگاه کلانتری در سطح مسکن مهر شهرستانهای استان سمنان در حال ساخت است.
وی افزود: باید با مدیریت یکپارچه و کنترل لازم بر سایت مسکن مهر همه نواقص و مشکلات برطرف شود و روند پیشرفت فیزیکی سایت به حداکثر برسد تا متقاضیان بتوانند هر چه سریعتر در این واحدهای مسکونی مستقر شوند.
مهدی بندرآبادی، معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود گزارشی از روند پیشرفت فیزیکی ساخت مسجد، مدرسه و پاسگاه در مسکن مهر شاهرود ارائه داد.
همچنین در این جلسه فرمانده انتظامی استان سمنان، مدیران کل آموزش و پرورش و اوقاف و امور خیریه استان سمنان مسائل و مشکلات خود را در خصوص مسکن مهر مطرح کردند و استاندار سمنان دستورات لازم را در این خصوص صادر کرد.


نظر شما